|
SneG
Uživatel
|
Zaslal: ne, 25.červen 2006, 1:32 |
|
|
|
Savannah napsal: | ahoj,
no taky bych si určitě chtěl koupit hardpad (hand-made, milionář zase nejsem).
když tak koukám že Trin staví za 4k a BeeBoo za 2k, jakej je v nich rozdíl? Nechci šetřit na tom, aby se mi pak rozpadnul nebo tak něco, ale zase nechci vyhazovat takovejch $$$.
koho mam teda zvolit? |
Zalezi na tom kam to mas bliz jestli do Prhay nebo Brna. Ja se rozhod pro Bee Boo pad , ale buhzel jseou problemy jak ho na takovou dalku dopravit aby doprava nestal voc nez pad.
Trin, jak jsem se od nekoho dozvedel, dava na svoje pady zaruku. Ale porad je tu docela velky cenovy rozdil a tak bych se asi priklonil k BeeBoovi. (nevim kolik jichma momentalne na prodej)
|
|
| | |
Savannah
Newbie
|
|
Zaslal: ne, 25.červen 2006, 10:27 |
|
|
|
SneG napsal: | Savannah napsal: | ahoj,
no taky bych si určitě chtěl koupit hardpad (hand-made, milionář zase nejsem).
když tak koukám že Trin staví za 4k a BeeBoo za 2k, jakej je v nich rozdíl? Nechci šetřit na tom, aby se mi pak rozpadnul nebo tak něco, ale zase nechci vyhazovat takovejch $$$.
koho mam teda zvolit? |
Zalezi na tom kam to mas bliz jestli do Prhay nebo Brna. Ja se rozhod pro Bee Boo pad , ale buhzel jseou problemy jak ho na takovou dalku dopravit aby doprava nestal voc nez pad.
Trin, jak jsem se od nekoho dozvedel, dava na svoje pady zaruku. Ale porad je tu docela velky cenovy rozdil a tak bych se asi priklonil k BeeBoovi. (nevim kolik jichma momentalne na prodej) |
a kterej z nich je z Brna?
Co mi řikal kamarád tak hardpad by prý "měl vydržet na celý život" - tak k čemu záruka? Nebo jak to je, jak moc to vydrží?
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |