Má někdo přehled, kde by se tahle hra s padem dala sehnat? Jen tak, že bych jí vyzkoušel. V bazarech / "lepších" inet obchodech stojí okolo 300,- Ale není problém narazit i na ceny okolo 1200. takže kdyby někdo věděl, kde jí mají .. dejte vedět. Díky.
PS: Pad sice nestojí za nic, ale když je k tomu zdarma, aspoň bude jeden do rezervy.
Dnes mi sestra zablokovala pocitac strihanim, tak jsem vzala pad, Groove Party a obsadila jsem Playstation 2. Po prvni skladbe na normal (jsem si rekla ze je to moc easy) Tak jsem to dala na experta a jeste stale je to easy.
Ale musim rict ze uz se tam neco zmenilo. Oproti normalu jsou tam pulky a skoky^_^
Jinak videa jsou docela vekne zvlaste ten had (at uz se jmenuje jak chce). Maugli lezouci nma strom je taky sila.
Nesmim zapomenout na tu 'uhylnou' reklamu. ^_^
Jinak nejvice se mi libi prvni dva songy. (ten prvni jak jsem vcera konvertovala tu silenou reklamu) a to druhy ze se to da i poslouchat (a je jedna z mala skladeb, kde i ja najdu nejaky rytmus...lol)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.