|
| Kolik ta sranda stojí? | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Hellbard
Newbie
|
|
Zaslal: út, 14.listopad 2006, 13:52 |
|
|
|
Hmm teď jsem na play asia narazil na tenhle pad http://www.play-asia.com/paOS-13-71-1i-49-en-70-1jkd-4-6.html stojí necelých 9 euro a když jsem si nechával propočítat dopravu, tak to vyšlo na asi necelých 15 euro. Takže dohromady by mě to přišlo na 24 euro. To zas není moc. Spletl jsem se v něčem? Protože všichni ostatní naznačovali, že když si to nechám poslat z asie, tak za to zaplatím několik tisíc.
Díky za odpověď.
Jinak samozřejmě je mi jasný že takovejhle pad, toho asi moc nevydrží, ale jako úplnýmu začátečníkovi by to možná mohlo stačit.
|
|
| | |
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: st, 15.listopad 2006, 0:17 |
|
|
|
Nenech se zmást dojmem. Tenhle pad vypadá skoro stejně jako ostatní, lež chybí mu třetí rozměr. To znamená je to jen fólie. Já jsem si do začátku pořídil jeden z toho páru, to už je poctivý molitan, druhý si vzal kamarád a každý jsme to měli zhruba za 850 Kč. Člověk by si řekl, že začátečníkovi vystačí cokoliv. Dle zkušeností ale musím říct, že začátky jsou velmi rychlé a já nyní zhruba 2 měsíce po koupi začínám narážet na jistá omezení (zapomenuté šipky, dvakrát sejmuté šipky, sejmuté puštění šipky jako potvrzení) a kamarád už musel použít nemalé množství lepící pásky. S těmito zkušenostmi dávám té fólii 14 dní, maximálně měsíc, pak ti s největší pravděpodobností začne otravovat život.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |