Tak ja to vidim na:
1) Apocalyptica (btw fakt mi udelali radost, ze zahrali Bittersweet)
2) Within Temptation (moooc pekny podium, zpevacka predvadela zajimave pohyby, jen kdyby se ty lidi naucili nejaky sola a zajimavejsi riffy.. klavesak tam byl skoro na nic a druha kytara v podstate skoro taky [tim nanic myslim ze bych skoro nepoznal rozdil, kdyby tam nebyli] )
3) Gamma Ray, Ed Guy, Masterplan
Vim ze sem asi jediny kdo si to mysli, ale jelikoz je to Masters of Rock, tak bych toho Rocku uvital trochu vic, Metalu bylo na me prilis
Detaily poskytla STs ve svem vycerpavajicim reportu, ja si je nepamatuju
Ad zima: Me teda rozhodne zima nebyla, pohyboval sem se totiz vetsinou v kotli
ČD story:
Po poslednim koncerte(Temptation) jsem sel s kolegy na vlakac (asi v půl čtvrtý). Cekalo tam neco pres tisic lidi, mozna vic. Kdyz konecne ta petivagonova cugala dorazila, vsichni spustili povyk a potlesk, jako pochvalu, ze se Cesky drahy uracily poskytnout nam aspon tech pet vagonu. Vsichni se nalepili ke koleji jeste nez to zastavilo, protoze kazdymu bylo jasny, ze se tam proste vsichni nevejdou. Kdyz lidi spatrili pruvodci asi ve ctvrtym vagonu, zacli brutalne rvat a ukazovat parohy. Pruvodci zbledla... Fakt takovy zdeseni jsme uz dlouho nevidel
Ale presto otevrela dvere a rekla si o uvolneni cesty a normalne bezpecne prosla
Nasledovala krvava bitka o nastoupeni do vlaku, pri ktere jsem prisel o spacak:-) Ale nastoupil jsem, to je hlavni. Skoncil jsem namacknutej na protejsi dvere a vetsinu te hodinove (!) cesty jsem stravil temer na jedne noze(jako ostatne vetsina tech chudaku
. Nejvic me fascinovalo, jak vlak poctive zastavoval v kazde zastavce, prestoze nebylo technicky mozne, aby někdo vystupoval/nastupoval.