Molik: Soutěž? No dá se to tak říct =) Chci tě dohnat (vím že je to hooodně nereálný, ale motivace je to dobrá a bude pořád - zatímco třeba Max Superior bych si dát mohla, tak tebe nedoženu :wink: proto jsi motivací ty a nic jiného )
Nezalezi jestli jste v lepsi jedne nebo druhe skladbe, ale jestli zvladate hrani celkove. Vetsina turnaju na tomhle zalozena neni...takze ti co umi neco nazpamet mohou vyhrat...
NeoMax...je nadherna skladba a pomerne dlouha. Hrajeme ji proto ze se nam libi a ne proto abychom, byli lepsi v NeoMax nez nekdo jiny.
Ja osobne jsem dost soutezivy clovicek..nebo spise snazim se byt nejlepsi a depta me kdyz je nekdo lepsi (na to by jste me museli znat...abyste vedeli z ceho to je)^_~ Ale myslim si, ze je to peknej nesmysl. Nakonec stejne vsichni skoncite na urovni cata+, tenfooters a budete pocitat pocet greatu pripadne kde jste ten jeden great nechali.
Kdyby fungovala auto-generace totalne nahodnejch sipek...tak by se dalo zjistit kdo na tom jak je. Takhle to zjistite tezko.
no nic ignorujte me..jsem v depresi a mam chut nekoho zabit...jestli se dostanu na taekwondo tak se snad uklidnim...
S'Tsung: A já zase nejsem typ člověka, který by pořád dokola skákal jednu skladbu. Nebaví mě opakovat pořád jednu skladbu dokola. Skočím si jí tak max. 3x a pak jdu zase na něco jinýho... je to tak lepší, než umět dvě těžký skladby nazpaměť ale třeba takovýho Butterflye nedat ani na light... :wink: =))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.