DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Nike Air Max Pre-Day Träningsskor
Nike Air Max Pre-Day Träningsskor
Anonymní DDR portal


Citovat
Även om NIKE, Inc. ständigt är engagerad i jakten på innovation, har det nordamerikanska konglomeratet aldrig tappat sitt förflutna ur sikte. För detta ändamål är det moderniserade vintagedesigner. Exempel: Dam/Herr Nike Air Max Pre-Day. Silhuetten är decennier borta från att ha samma lista som förslag som Air Max 90, men den har redan samlat på sig en handfull stilar som har fått dens uppmärksamhet.Nike Air Max Pre-Day Träningsskor har inte funnits på marknaden länge, men den har redan samlat både en hälsosam lista med stilar och efterföljare. För sin senaste ensemble har den gränsdragande designen använt iögonfallande "Red Plum", "Yellow Strike" och "Orange" bland andra toner ovanpå ett höstvänligt "Wheat". Tillsammans skapar dessa färger modellens djärvaste stil hittills och fungerar tillsammans med de olika texturerna som visas över Air Maxs överdrag för att ytterligare cementera dess uttalande karaktär.

Bland de många alternativen har Nike Air Max Pre-Day Lägsta Priset dykt upp i en "Oatmeal/Black/Hemp/White"-färg. Nyanser av brunt över ovandelen av blandade material sitter ovanpå en "vit" mellansula i skum. Synliga Air Max-enheter mot hälen ägnar sig också åt en "färglös" ton som gör att de tidigare nämnda tonerna kan frossa i rampljuset. Profilswooshes, häldragflikar och våffelmönstrade yttersulor följer efter.

Sulenheter under fötterna deltar också i ett vilt arrangemang, som kompletterar orangefärgade krockkuddar med lila våffelmönstrade yttersulor. Nike Air Max Pre-Day Billigt Online Det har inte avslöjats ännu, men det är möjligt att detta livfulla alternativ är en del av en större Nike Sportswear-kollektion, vilket föreslås av det icke-standardiserade varumärket på socklinern.

Geometriska mockaöverlägg i en solbränd rottingfärgning appliceras i hela modellen för att ge en estetik som liknar den för vintage löpstilar. Köp Nike Air Max Pre-Day Online Svart läder animerar ytterligare profilen Swooshes, som gömmer sig under de ovan nämnda mockadelarna. En vit mellansula som ser en ny Air-enhet vid hälen och svart gummi under foten avrundar den höstklara looken, som kan ses som en lättare variant av Nike Air Max Pre-Day "Oatmeal" som avslöjades tidigare.

www.nksportswe.com
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

Nike Air Max Pre-Day Träningsskor
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  

Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)