Zdarek lidicky, vidim, ze moje dve acka z nejake te desetitlapky vas nejak nenadchly, tak zkousim teda AAA (maximum A a bodu) z jedne jednotlapky (hrano na extreme judgement).
EDIT: (screenshot dostanete na pozadani...likviduji linky z czechddr)
perfects 55
score 100000000
rank AAA
Naposledy upravil S'Tsung dne ne, 24.duben 2005, 10:33, celkově upraveno 1 krát.
az zase tak velke wow nedelej^_~... Kazdopadne diky. Trochu mi to zvedlo naladu...(ale stale jsem dost deprimovana..-_-..proste na 1x...nedokazu udelat stejne vysledky jako na 2x...)
Gratuluju Ja uz mam "rozdelane" dvou a tri tlapku.
Ja to rikam porad ze rychlejsi je lehci... paradoxne :wink: Mozna vazne rychlejsi, ale ne tak nutne na presnost a clovek nevidi zrady, sipky jsou prehlednejsi.
[edited] slibila sem ze budu vsechno psat do jednoho prispevku :wink: Take Puldo, kdy ty sem das nejaka Acka
dalsi OT, ale tentokrat s trochou infa: Co se tyce presnosti. Zjistila jsem, ze na 2x moje presnost ohodne lepsi. Vlastne ty tri greaty na Moonlight Shadow jsou se speed modem 2x a 4 greaty na te heavy sedmi tlapce se speedmodem 3x. Chci to ale dat na 1x. Mozna zkusim i It's a small world bez speed modu (tam jsem uspele nejlepe na jeden great).
Co se tyce heavy skladeb. Na 2x mam obvykle o 30 Perfect vice a asi o 20 good/boo/miss mene nez na 1x. Premyslela, jsem co hraje takovou roli...no a tak jsem chvili premyslela. Nakonec se mi trochu rozsvitilo.
Kdyz date vsechno na great dostanete Cecko (presne polovinu bodu). To znamena, ze za perfect mate dvakrat tolik. A to take znamena za tu smes od good dolu mate nula bodu. Takze tech za tech 30 sipek muze delat peknou neplechu...a ja vim jakou...-_-. Porovnavala jsem to na healing vision angelic mix, kde mam na 1x asi 71000k a na 1,5 77078k.
No, tak dalsi AAA. Neni to pro me dostacujici (viz rychlost)...ale za uspech se to povazovat da. -_-
Sakra...proc nemuzu hrat na normalni rychlosti...-_- :cry:
EDIT: likviduji linky z czechddr (screenshot na pozadani)
perfects 78
score 700000000
rank AAA
speed mod. 3x
Naposledy upravil S'Tsung dne ne, 24.duben 2005, 10:34, celkově upraveno 1 krát.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.