Mami,prosim rekni mi proc ten ptak sedi v nasem bloku. T_T asi 500 lidi se diky nemu nemuze vubec vychrapat. Ve 3 rano se posadi na strom a do 6 az 7mi nezavre tlamu. Pak se Ztoci do klubicka a usne .... a sidliste se meni v zombieland diky nemu.
Vydrz, jiste brzy dorazi ptaci chripka. Na kazdeho jednou dojde
Botou ? Vis jak lidi na me nadavaji kdyz na nej vytahnu kusi a zacnu strilet ? Uz sem na baraku oproti rozmlatil 3 okna,nastesti vytahova takze to nikomu nevadi,ale ptak porad ne a ne jit jinam T_T je to fakt nesnesitelny Kdyby zpival ale on dela pi pi PIIIIII pi pi PIIIIIII pi pi PIIIIIII a tohle intenzivne nekolik hodin.
EDIT[admin]: dobre necham to tu, ale Takahashi-san, vis co je rano? nebo login? priset smazu.
Takahashi: mam podobny problem jako ty, tenhle tyden me taky budi pravidelny pipot, ktery se ozyva kolem 4:36-4:45. To vecneee, Pi pi pi piiii, pi pi pi piii.....
Ze ja ten budik jednou nenaridim a bude klid.
A pak at se nedovjej, ze vp raco chodim tak od 6-9 jako mrtvola a moc nevnimam okolni podnety
Zaslal: čt, 6.duben 2006, 11:30
Vy s tema ftakama nadelate, nam se tu ozyvaji ozrali studenti, otravny uklizecky lezou na pokoj, rozhadane pary rvou rano na chodbe a nic nerikame, ani z kuse po nich nestrliim
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.