Dala jsem Paranoiu Survivor na A v dance master modu.
Xsoft dal posledni misi v DDR Strike dance master modu (max300 super-max-me-mix na challenge, reverse, 1,5)
Zaslal: čt, 13.duben 2006, 0:15
Taak jsem se xsuperloadem zaparil po netu audition, docela prima lidi se tam vyskytovali a tak vubec, dobrej pocit i kdyz jsem pravidelne uzaviral tabulku ale nekdo tu spinavou praci delat musi
Brou noc vsem
Mrtva deska zabalena a pudje na reklamaci .... obyvak je hotovej, prinesli mi modrou misto svetle hnede ..... to nevaaa -_- tesim se zejtra na malovani kaligrafu -_- notebooke + postel je mrcha ..... sumarizace dnesniho dne a ja padam za moji nahradni vlast .... Kimi ga oyasumi ....zzzzz
S'Tsung: A co o Rakdosskych demonech? ^_~
OK.. ja si necham zdat o tom jak zitra vyhravam mezihernak v BFME 2 a o tom jak v nedeli s tim Gruulem nepotkam ani jedno WBcko ^_^ (krasna to predstava).
Zejtra to same co kazdy rok utrpeni na rodinne seslosti (zaryti krestane vs. ja zarytej fanatik do japonska) ... nenavidim svatky zadne bleee -_- jdu se na to psychicky pripravit ... oyasmui.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.