|
| trintrin pad | |
Kero
Newbie
|
Zaslal: út, 27.červenec 2004, 21:25 |
|
|
|
Jednoduchy navod na stavbu padu, celkove levny, alespon myslim + nenarocna vyroba. Tedy pokud srovnam s Marcus Wu hardpadem.
http://ddr.promne.cz/
+ pridavam sem mail, doufam, ze me za to neuskrti
>> Ahojky,
>> prave jsem se koukal na stranku, kterou jsi pravdepodobne vytvoril
>> (ddr.prome.cz) a chtel bych se zeptat na
>> a) jaka je vydrznost, odhadovana take castecne podle postavy (je rozdil mezi
>> vychrtlim clovekem s 60 kg a chlapem jako hora) a pouzivanosti.
pokud pouzijes ocelovou nebo duralovou desku, je vydrznost zatim neomezena (pro pripad chlapa jako hora, coz jsem ja). Zelezna deska (nezakalena) se zohyba (cca 10h), ale po mensich upravach (proste se to silou ohne zpatky) zase funguje. Vydrz zelezne desky se postupne prodluzuje. Ale podle me 300,- navic za duralovou desku se vyplati (v case, ktery bys dal na opravy se to rozhodne vrati).
>> b) ty kontakty: pises co nejvetsi, takze proste nejake hodne velike kovove
>> desky, ktere prisroubovat tak, aby srouby pokud mozno co nejmene vycuhovaly nad
>> kontakt(lepidlo je asi neudrzi?). Jakou mas citlivost?
Presne tak. Lepidlo by je udrzelo, ale uz to nejde rozmontovat.
Moje posledni deska, ktera jeste neni zdokumentovana pouziva duralovou desku a jako kontakty alobal (fakt!!) prilepeny na podlozku. Vzdalenost mezi podlozkou a duralovou deskou je jen 1 mm (misto koberce nutno pouzit neco tenciho). Takze citlivost .... no dotknu se a je tam kontakt. ^_^
Co se tyce lepidla, spotreboval jsem celou velkou tubu chemoprenu.
-- Mejte se naprosto uzasne, Kero
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: út, 27.červenec 2004, 22:07 |
|
|
|
Pěkný návod, díky za něj. Já bych možná zkusil kablíky v gamepadu dat místo šipek na tlačítka. Můj starý gamepad od Geniusu 07 měl A,B,C,X,Y,Z a ještě L,R takže tam by s tím dalo experimentovat. A+B určitě šlo najednou zmáčknout. 3 tlačítka .. no možná taky, ale zas tak hodně lidí v DDR nepoužívá ruce (to jen naše verze Sakury RevenG potřebovala 2x ruce a 2x nohy )
Btw, co pad? Jak dlouho ti funguje (fungoval)?
|
|
| | |
Anonymní
|
Zaslal: st, 28.červenec 2004, 1:05 |
|
|
|
Jeste jsem ten pad nepostavil, jsem vetsinu prazdnin mimo civilizaci (Net). Ohledne vydrznosti mam jenom info z mailu, tedy duralova nebo ocelova deska je slusna, protoze maji slusnou mez pruznosti, narozdil od zeleza.
dalsi info co jsem nasel
Pokud to nekdo postavite drive nez ja (coz se asi stane, pac pozitri zase odjizdim a mam spousu jinych starosti nez pad), tak poslete info. Tenhle pad se mi libi kvuli jednoduchosti stavby a cene.
--Mejte se naprosto uzasne, Kero
|
|
| Re: trintrin pad | |
| Hmmm | |
| nNo | |
| no | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| no | |
| no | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |