Tahle hra se mi ze zacatku vubec nelibila, ale zacinam menit nazor. Dneska jsem se probehla v kralovskem palaci a nesmela jsem se nechat chytnout. a musela jsem rvat na strazce, aby se hnuli z mista, abych mohla projit, ale zaroven se nechytit. Uz jsem potkala Frana, toho silenyho pirata a Ashe, ktera se predstavila jako Amaria a ne ze by se ke me kralovninka chtela pridat.
Jinak na system boje se da zvyknout a slavny "gambit" se da celkem dobre pouzivat (jedna se o takovou umelou inteligenci, kterou si na volite. Jako prvni vec je treba utocit, pak si nastavite, ze kdyz vam nekdo sebere 70% zivota, tak na vas nekdo hodi potion etc.)
Take zapomela jsem rict, ze nekteri nepratele jsou neutralni a pak jsou tam potvurky pratelske. Na ty neutocte pokud vam to neni primo receno.
Jinak Vaan mi dneska trikrat v jednom souboji chcipnul. Proc ja vzdycky hraju za slabotinky. Kdyz jsem se ale nakonec vyhrabala z palace tak me prekvapil Vaanuv "sen". (obrazek Vaanrex.jpg). Radsi nebudu az zase TAAAK spoilerovat. ale vaanuv bratr se mi libi^_^. Treba tam bude hrat nejakou vetsi roli.
Vypada to, ze pribeh nebude jenom hodne linearni.
No dobre asi vam to nic nerika co?
Jinak ten obrazek s tou "sachovnici" je level upovaci a ucici grid. proste za bod v nejake schopnosti se plati LPckama (obvykle jedno LP za malou potvoru). Jsou tam dva gridy jeden na zbrane a brneni a tak. a druhy na accessories (zde to zahrnuje i magii) a commandy (jako gambit, auto-healing).