Tak nebyly to sice statnice, ani maturita, ale s radosti muzu ohlasit, ze jsem uspesne slozila talentovky na obor prumyslovy design na VUT FSI v Brne . Hurá hop
Tak nebyly to sice statnice, ani maturita, ale s radosti muzu ohlasit, ze jsem uspesne slozila talentovky na obor prumyslovy design na VUT FSI v Brne . Hurá hop
fakt??? tak to gratz.. už se těšim až kolem Qčka budou na těch plakátech viset tvoje díla
Zbyvaji mi posledni ctyri zkousky ale nervy me opousteji, zdravi take a chut neco delat take. navic je tady sileny vedro a je tu asi polovina teploty myho harddisku.
pocitac k tomu navic taky vydava pekne hnusny teplo.
Zaslal: po, 12.červen 2006, 20:36
STS: hlavne klidek ty depky mi posilejte, ja je pridam ke sve sbirce, mam ted taky pred zkouskou, ale neboj, mysleme pozitivne dej si kafe pak jeste jedno, pak dalsi kafe, zastrel par lidi, pak si dej zase kafe a pak muzes na zkousku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.