|
| 10-ti tlapky | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: pá, 13.srpen 2004, 12:18 |
|
|
|
Tady se můžete pochlubit, kolik písniček na 10 tlapek jste dali.
Já včera asi po hodině MALEM dal Supercali (heavy, 10tlapek). No po30-50 hrách jsem byl totálně mokrej. Už jsem se dostal skoro do konce, už jen půl obrazovky šipek, 1sec, 7šipek do konce a FAIL. Smůla, ale příště to už snad dám. No byl tam krásnej Voltage, takže si to zkuste a uvidíte. Je to sranda.
Až to dám, napíšu.
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: čt, 7.říjen 2004, 17:28 |
|
|
|
Sice to vypada, ze to tu chciplo, ale i tak se musim pochlubit dalsi deseti tlapkou.
Vcera jsem byla u Nathalie (prihlasena na foru), ktera ma vicemene funkcni pad. Po tech nekolika mesicich bez padu to byl docela sok. Stoupla jsem si na to dala jsem tam Sana Morette Ne Ente na heavy dvakrat zrychlene, abych se vyznala v sipkach...a co vidim Perfect/perfect/great...a combo co se hezky ruzovy! Na to jsem nebyla zvykla z tech missu u me doma^_^. Tak jsem se rozhozdla zkusit sve desetitlapky.
Prvni problem nastal (vsimla jsem si pri Yatta, kde se stridaji sipky vlevo vpravo a pak nahuru, dolu, vpravo, vlevo), kdyz jsem zjistila, ze pad funguje jen podle jedne osy. Takze nefungujou skoky (jako nahoru/dolu a vpravo/vlevo...to znamena ze kdyz stojite na sipce vlevo a pak chcete slapnou na tu vpravo, mate smulu pokud nesundate nohy z te sipky vlevo, coz ja nikdy nedelam).
ale i pres tohle pad pro me FUNGUJE. a tak jsem zkusila par desetitlapek. zacala jsem sakurou na heavy (abych se zahrala a rozhejbala sve zmrzle nohy). Pak jsem tam dala Megaman2. kupodivu jsem ho zase prolezla a pak jsem zkusila Baldr Force (Face of Face). A ona se povedla! Mam dalsi desetitlapku do sbirky. Postnu screenshot az mi moje screenshoty posle nathalie (ale musite brat v uvahu funkcnost/nefunkcnost padu).
Naucila jsem se trochu hrat mine mode...^_^ jinak bych to neprolezla...
EDIT: mam A^_^
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 16
|
|
|
| |