taky jsem se v sest vzbudila dobrovolne, sla jsem na leceni. v sedm prisli remeslnici a ted koukam na nejake burice v ceske literature...resp. ted jsem se zasekla na nastupu literarni avatgardy a ceske moderne. No je to hnus...k cemu, ze je ta maturita?
Pad smutne stoji opreny o zed a control box lezi v klubku dratu *sniff*...zitra maturuju....
dejme tomu, ze je jeste rano^_~ lol. pro nektere je i ve dve odpoledne tak proc ne^_^
Ja si dal budik na jedenact a dobrovolne se vzbudil v deset ... (ale stejne s tim ma ten budik co do cineni..narizeny budik ma psychologicky efekt ^_^)... nacez za ani ne minutu zazvonil telefon.
...a pak jsem byl mirne zmaten z toho co je skutecnost a co se mi jen dneska v noci zdalo ..
Vy se máte všichni můžete hopsat doma, to jenom mě se může stát, že play asia schrábla prachy a nic nedoručila
já vlastně doma hopsat nemohu. Pad mám půjčenej ještě cca na 14dní a připojeno na otcův pracovní počítač. Teď má dovolenou a jede na chalupu, takže tu nebude, ale jinak si nezaskáču...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.