Me osobne se mooc libi. Taky bych mel neco nacvicit (spis myslim jako ruzne kreace nez celou sestavu). O neco jsem se ..pokusil .. na 3DDX, ale nevim jak jsem dopadl. On totiz nikdo nechce reportovat jak se mu 3DDX sraz libil :oops:
No, ja kdyz jsem to videl poprve, tak teda, musim rict, jsem docela koukal ^_^ (tzn. jsem si to sel jeste parkrat pustit ^_^)
Moc povedene, chvalim... jdu spat a necham si zdat jak taky takhle neco freestyluju ^_^
no ja jsem sama koukala co z toho vzniklo.byl to sileny napad^_^ale musim si to tu nejak uzit. ale je blby ze mi je blbe. Ted hraje exotic ethnic pro zmenu...-_- Nejaka oblibena skladba. musim si ty videa jeste pustit pak orotovany....
Obcas jsem nejak missla nejaky sipky..byla jsem rytmicky mimo. ale vyblbla jsem se jdu..si to zase pustit...co jsem tam vlastne vyvdela.a moc toho asi nebylo.
freestyle bude soucasti meho funny turnaje. tak klidne muzete. ale puvodne jsem stanovila dve skladby s kterych si muzete vybirat.
jinak dik za komentare.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.