-> Final Fantasy versus 13
-> Final Fantasy Agito 13
moc info neni znamo. jen ze to dela tym, co udelal FFVII Advent Children a Kingdom Hearts tym bude pracovat na gameplay (he? uvidime co z toho bude). Versus 13 trailer zni zajimave^_~. ale ne ze bychom se toho moc dozvedeli.
Vidim, ze se tech krystalu nezbabvime. Uz FFXII ma zase nejakej sutr (nepocitam staricke FFka...) a ted FFXIII?
Kazdopadne jako to vypada fakt nadherne. ale no PS3 asi nebude...
Mmm, ty prvni screeny mi trochu pripominaji zaver Albionu (byt byl samozrejme 2D).
Trochu se z tech shotu bojim, aby te sci-fi casti a efektu v efektnich soubojich na efekt nebylo prilis. Slysel jsem spravne, ze uz v 12ce jsou konecne nepratele videt normalne na mape? Ci aspon tady? To mi prislo vzdycky jako nejvetsi slabina (ne ze by 10ka nebyla takrka dokonala i s tim), kez by me konecne zbavili te iritace z neustalych random encounteru...
Jasne, ale idealni imho neni si moct vybrat mezi mody disneyland (zadny boj a zadna expa) a peklo (neustale se opakujici iritujici boje), ale spis dat hraci moznost mit kontrolu nad tim, jak ten ktery konkretni boj absolvovat. Kdyz uz mam skill 'Flee', ktery ma 100% uspesnost, tak by se me to aspon mohlo zeptat rovnou nazacatku, jestli chci po stoosmdesate sledovat toceni kamery a dramaticke zahajeni souboje s Cosim_s_ostny_#483 nebo jestli se toho uz usetrit a proste ho obejit a jit dal... Imho naprosto idealni (co se tyce turn-based souboju) tohle bylo ve Falloutu. Skoda.
Ve Final Fantasy XII opravdu vidite nepratele pobihat po urcitych uzemich a samozrejme jsou i videt na mape/radaru. Coz znamena, ze clovek jako ja se tem potvoram proste vyhyba pokud nekde neni pobliz save point/teleport. Protoze proc plytvat pheonix down a potiony kdyz je v okoli save point. jako to ze save point mi probudil jako zcela FULL moji zdechlou postavu me zarazilo.
Kazdopadne bossum se da vyhnout taky, ale vzhledem k tomu, ze mate v misi napsano, ze je musite zabit tak to bez zabiti nejde.
Pravda ze FFXIII systemu se taky zacinam bat. ale chain komba jsou dobrej napad. Jako zabijet nejakou hromadu potvor po jedne....fuj
chronocross nemel blbej system. jako tak kdyz vas neco zpozorovalo tak vas to obvykle chytlo, ale dalo se nepratemum i celkem vyhybat. ve FFXII pokud chodite sami tak se muzete vyhnout cemukoliv. pokud ale maji vase postavy velke vykyvy v rychlosti tak vam obcas nepratele zautoci na vaseho loudala...(chudinka penero...^_~)
No to mi uz prijde lepsi. Detaily chain comb netusim, nicmene je pravda, ze hlavni iritace ze souboju vzdycky byvala z toho, ze i ty prilis lehke (a predem lozene) trvaly neumerne mnozstvi casu...zrychleni ve forme zabijeni trash mobu skrz nejake multicomba mi zni urcite jako plus.
Simple ... predstav si nakyho mecire nebo lucistnika ci podobneho jedince v dnesni dobe jak bojuje treba s nejakym soudobym vojakem. Hm, kdo by asi vyhral Proste me tam ubiji ze kdyby se tam portnul nakej sniper nebo whatever tak mrtvi meciri all over the way Zatimco v hitech mas taky "magii" moderniho equipmentu budoucnosti a s jistotou nemuzes rict, jestli nebude stejnej nebo i lepsi protoze tech se vyviji hrozne moc rychle. Zatimco lotech stredovek uz skoncil a to, co je v tech hrach je pure fantasy A jako i na Kylea mi to i sedi protoze si neumim predstavit ze by skladal svoji hudbu a pak sel sekat mecem, heh
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.