|
| Další objednávající | |
| Re: Další objednávající | |
| Re: Další objednávající | |
| Shipping | |
| Nic :] | |
| Re: Nic :] | |
| Re: Nic :] | |
| !!!!! | |
Almad
Uživatel
|
Zaslal: čt, 14.září 2006, 17:05 |
|
|
|
Jelikož jsem si poctivě fórum pročetl a zjistil, že většině lidí přišlo oznámení pátý den, nelenil jsem a uhodil odpoledne na poštu a ano, měli to tam
Takže, je čas na poslední výlet do přírody a obchodů, nakoupit jídlo na týden dva tři a sbohem, vnější světe, sbohem, práce, sbohem, školo, sbohem, rodino, sbohem, přítelkyně, měl jsem vás všechny rád a za pár týdnů (měsíců, ....) naschledanou ^_^
|
|
| Re: !!!!! | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: čt, 14.září 2006, 17:44 |
|
|
|
Almad napsal: | Jelikož jsem si poctivě fórum pročetl a zjistil, že většině lidí přišlo oznámení pátý den, nelenil jsem a uhodil odpoledne na poštu a ano, měli to tam
Takže, je čas na poslední výlet do přírody a obchodů, nakoupit jídlo na týden dva tři a sbohem, vnější světe, sbohem, práce, sbohem, školo, sbohem, rodino, sbohem, přítelkyně, měl jsem vás všechny rád a za pár týdnů (měsíců, ....) naschledanou ^_^ |
Fiiha,, to jsem zvedavy zda ti vubec ty dva, tir tydny vydrzi:)
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |