Zase jedna "půlnoc"... dneska byl opravdu proťapaný a vyskákaný den pro mě a můžu říct, že jsem po dlouhé době večer opravdu unavený. Zítra plánuji začít přecházet z relativně těžkých standartů na relativně lehké hardy. Přecijen když na těch standartech dám povětšinou A na třetí pokus tak už mě tam skoro nic nedrží. Uvidíme... takže jestli si to někdo přečte tak dobrou noc a sladké sny o šipkách.
...svet je hloupe misto... a lidi jsou zli... jojo, to jsem jednou byla hodna a pujcila jsem kamaradce knizku a odvdecila se mi tak, ze kvuli ni musim sedet zase dlouho u compu a delat referat.... a aby toho nebylo malo, tak se jeste musim ucit na zitrejsi test z literatury... pokud teda o hodine neusnu (me holt ctyri hodiny spanku nestaci) ... hmmm... svet je hnusnej... a ja mam naladu pod psa ... mno, ale ono je to asi jedno, stejne s tim nic neudelam
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.