xsofte xsofte, zmetky mi uploadovat na server, hanba ti :+)
cas na malou statistiku
celkovy download: 7GB (dost malo, cekal jsem na konci aspon jednu nulu :D)
nejpouzivanejsi: browser Firefox (vice jak 3/4 navstev), OS Windows XP (vetsina, pak par linuxaku a jeden MACista)
Tenhle upload nebyl odeme . Jinak mam tu disk a jestli najdu nejakou linku v utery, tak bych neco malo zabalil a zacal uploadovat. Mam tu tak 20GB materialu. Pojede upload o neco rychleji? Tech 50K/s je celkem malo.
Tenhle upload nebyl odeme ;). Jinak mam tu disk a jestli najdu nejakou linku v utery, tak bych neco malo zabalil a zacal uploadovat. Mam tu tak 20GB materialu. Pojede upload o neco rychleji? Tech 50K/s je celkem malo.
Posli mi kdyztak do posty svuj traceroute na hiveship.net, mne to jezdi ve spicce 100, mimo spicku 300-400 kbps... jinak Cloud uz se taky nabidl, ze bude uploadovat, takze do konce tejdne se nam to imho pekne rozroste ;+)
Jj, ja vim.
Jinak alba bych tam hazel urcite zapakovane. Kdo to ma jinak po milionech souboru tahat. Jinak kolekci (zaklad) mame sad stejnou.
Jasne, RARuj a ZIPuj jak zbesilej ;+) Jinak pokud bys nahodou chtel udelat poradek ve smesi (udelat novy diry a presunout), tak se logni na SSH hiveship.net a pouzij stejny login/pass jako pro FTP, je tam midnight commander.
Plno veci uploadnuto.
Mate tam ITG for PC R3, Dancing Stage a dalsi alba, kompletni Albumixy, v ITG i predelany veci pro R21, SSR and 3DDX 1 AC a podobne.
Diky Xsi. Jinak zitra tam konecne bude ten muj ultrastar asi po trech dnech pomalyho uploadu a reuploadnu ten yzzerginuv, abyste to nemuseli tahat po songu. Kdyby nekdo neco chtel, at si rekne, neni problem uploadnout.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.