|
| Vanoce pro nemocne deti | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: čt, 23.listopad 2006, 12:47 |
|
|
|
Taaakze shrnu moji myslenku. Protoze ja sama moc vanoce z ruznych duvodu neslavim a nejake penizky mi tenhle mesic na ucte zbyly, rozhodla sem se, ze zkusim udelat radost krome rodiny a pratel take nejakym nemocnym detem, ktere by vanoce slavily, ale nemuzou. Za obet mi padlo detske onkologicke centrum v Motole.
Pres vanoce tam bude lezet s rakovinou asi 50 deti a pokusim se pro ne sehnat neco pekneho, ale samozrejme v nizkych castkach. Rozhodne asi ne vsem, na 50 darku penize nemam, proto to taky pisu sem, pro pripad ze by se chtel nekdo pridat.
Je to ciste moje soukroma akce, rozhodne do toho nechci tahat cele Czech DDR, zvlast pak ty, co penize navic vubec nemaji. Jen zjsituju, jestli by se nekdo nepridal a nebylo by darecku vic.
Co jim dat ?
Pastelky (sada 6ti barev asi 10 Kc)
Omalovanky (jedny asi 20 Kc)
Nejake samolepky (auta, medvidci, cokoliv) (jeden arch tak 12 - 20 Kc)
Pexeso nebo namorni bitva nebo jine papirove hry (jedna asi 20 Kc)
(v Luxoru dole u papirnictvi maji takove veci ciste a levne, z Levnych knih se bojim cistoty, vsecko je zaprasene)
Ja sama jsem ochotna do toho dat tak 500 Kc maximalne. Nikdo nerika ze vy stejne, muzete prispet na jedny pastelky ... Pak to tam hromadne odneseme. (odnesu). Pujdu at se nekdo prida nebo ne. Primarka oddeleni o tom vi a byla neskutecne rada, ze nekdo vubec chce neco takoveho udelat, i kdyby traba jen pro dve deti. Ja vim jak to tam vypada a vim ze jsou tam obcas deti, o ktere uz rodice ani nemaji zajem ... takove potesi i malickost a ja budu o den dele v praci, takze me to moc nestoji.
Jinak myslete prosim na to, ze jsou to deti nemocne rakovinou, co maji chemoterapie a spoustu leku... Jidlo, sladke a cukrovi by asi neproslo, takhle nemocny clovek vetsinou nema na nic chut a je mu spatne.
|
Naposledy upravil molik dne pá, 21.listopad 2008, 16:15, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |