|
| žije 6 měsíců | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Leithe
Newbie
|
Zaslal: pá, 24.listopad 2006, 14:58 |
|
|
|
Bee Boo: Už po DDRku toužím docela dlouho, tak myslím, že mě to tak rychle bavit nepřestane Přemýšlela jsem, jestli je mezi hard a softpadem až takový rozdíl, když podle toho, co jsme tu četla, si lidi, co skáčou už delší dobu, kupujou i softpady...
Reaver.man: Kdybych se o to se svou technickou "zručností" pokusila, možná by z toho vzniklo něco zajímavého, ale nejspíš ne použitelný pad
|
|
| | |
Enigma
Uživatel
|
Zaslal: pá, 24.listopad 2006, 22:43 |
|
|
|
V Brne se da poridit Logic3 pro Playstation, Xbox nebo PC. Da se to vzit pro zacatek, Delux Ignition to neni. Maji tyto koberecky na www.herni-prislusenstvi.cz .
Jeste takovy technicky dodatek: Do Xboxoveho Logic3 je montovana dobra elektronika, aspon to tak mam ve svem koberecku. Kdyz jsem ho pripojil do Windows, adresoval se jako tlacitkovy Xboxovy ovladac, nepotreboval jsem XBCD driver. V (K)Ubuntu Linuxu jsem ho rozjel taky bez problemu, zadne upravy jadra nebyly treba. Takze po produpani doporucuji elektroniku pouzit ke konstrukci hardpadu.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |