Konecne... konecne... !!!!
Po mnoha strastech a utrpenich, lemujicich moji zivotni pout epickych rozmeru, mohu konecne dovezt zpet do domoviny radostnou zpravu, ze nemesis byla prekonana, a z plna hrdla vzkrikout:
Shirogane pad, Golf edition, v1.0 and v1.1 completed.
tak gratuluju XD na tom se asi golf hrat nebude co? XD ja konecne dovymlatil na svyho Acolytu blessing *.* *RO XD* tak si jdu taky odpocinout tak brou nooooooc
Dneska muzete zkouset uhadnout klasickou otazku: Co dneska rano Xsoft varil? Kazdy ma 5 pokusu (mimo caje jsem vari jeste neco, ve vode, na kamnech ...)
Enjoy
nemam tuseni, nicmene ja si prave ted uvaril granko (jo, slozita procedura :D) a jdu pokracovat v psani semestralky na kulturni studia... ac velice nerad, vypada to na overnight, protoze jinak vubec nestiham :/ a timto bych chtel podekovat jedne mile slecne, ktera me dokopala k tomu, abych si nad to vubec sedl :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.