Spis to ma byt ze kdyz vubec nehybete hlavou, tak se diky inverzi vytvori jedna zelena tecka co obiha a ruzove tecky zmiznou. Kdyz se pohnete o kousek do strany, tak je opet uvidite. Oni se ty body obtisknout (vypali) do rohovky a pak se proste ztrati .. no fakt o chce nehybat hlavou. pokud nejde, zkuste jedno oko.
Zkousel sem ty obrazky delat podle navodu a docela prca ... pak trosku ninjovskeho genjutsu trosku meditace a ty obrazky se jevi tak jak jsou ne jak se zdaji ... hm hm ale i tak docela legrace
Hm, zrovna jsem si vzpomnela, ze jsme ted nedavno brali ve skole opticke klamy. No a dosli jsme na to, jaky rozdil je mezi optickym klamem a optickou iluzi. Klam je dany primo zrakovym vnimanim. Opticke iluze mohou vznikat pod vlivem alkoholu, drogy nebo silnych emoci (napr. kdyz mate v noci v temnem lese strach...).
tak to je hodně hodně hodně hodně hustý... je to vlastně podobný jak těch pár fleků jak je z toho potom proti zdi ten xicht... akorát v barvách... jako fakt dobrý
BTW heheh, to vám musím říct, jsem si přečetl ten návod a něják jsem nepátral po smyslu a čuměl jsem na to 30 vteřin jak blbec a pak jsem tam přejel myší a říkal jsem si: "tseh to jsem pěkně naletěl, to je nějaký vtip, dyť se to akorát nahradilo za barevný obrázek, no to přece není žádná iluze" a pak jsem hnul očima a spadla mi čelist protože najednou to bylo černobílé xD
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.