Ahoj, jaky mate nazor co se tyce speed modu? Myslite si, ze kdyz si nekdo neco dvakrat zrychli, ze je to podvadeni?
Stavite se k tomu pozitivne nebo negativne?
No, ja prave speeduju na tech na heavy. Pak se to o hodne lepe hraje. Treba manouchka 2x zrychlena na heavy je o hodne lepsi. Aspon ja mam lepsi vysledky. U Sakury a Evangelionu je tech 300 neco dobra rychlost..^_^
Se speedmodama jsem dala heavy hruzy co jsem pred tim nedala (resident evil snad bez speedmodu nejde).
No zkusil jsem si Anime / Mezase (pokemony) - Medium (8tl) a reknu vam .. tohle si na vetsi rychlost davat nebudu. Vlaste ani na 1x speed jsem to red nedal
@sts: oficialni stepchart se hraje vetsinou na platforme .. takze vetsi displej a lepe viditelne sipky (nekdy ano nekdy ne). no ale je fakt ze by se to clovek mel naucit na 1x. Na druhou stranu noutas jednouci ve vlaku, skakajici, a jeste to hrat v okne .. to uz si to radeji zahraju na GBA.
Naposledy upravil xsoft dne pá, 16.září 2005, 20:18, celkově upraveno 1 krát.
co se tyce ty obrazovky. Ty sipky na arkade zrovna nejsou lepe videt. Ja osobne je vidim lepe na monitoru nebo televizi.
Na arkade se mi taky dela hodne rychle spatne. Je pravda, ze na arkade ěx speed mod vypada rychleji nez ve SM.
Zaslal: st, 31.srpen 2005, 9:09
Speedmody: fujky fuj ) dobry jsou v pripade ze clovek opravdu na prvni zahrati nema jisto jak tam ty sipky jsou, napodruhe uz se snazim bez nich a vetsinou to klapne
Jo je to podvod dat se speed modem a rikat, ze jsi to dal. Avsak nekteri pres ten speed mod musi jit. Ja bych treba MAx300 v zivote nedala, kdybych si to nepustila na 2x a pak na 1,5x. Ted uz hraju na normalni rychlost, ale driv to fakt na 1x neslo.
Taky se v tech sipkach blbe vyznavam. Resp. sipky treba vidim, ale nevim kdy na ne mam slapnout a proto potrebuju vedet jak tam jsou nastrkany. jinak ja a rytmus ..total mimo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.