|
So whats teh better ? |
Lost ! |
|
15% |
[ 2 ] |
Prison Break ! |
|
30% |
[ 4 ] |
SPARTAAAAAAAAAAA ! |
|
53% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
|
| Duel - Prison Break vs. Lost | |
| | |
stribro
Support team
|
Zaslal: út, 27.březen 2007, 17:35 |
|
|
|
Lost super, ale radeji jsem se do nich hloubeji nepustil.
<whine>
Predevsim diky milemu zvyku nasich americkych pratel udelat z cehokoliv, co diky skvelemu rozjezdu a slibnemu pribehu, ukazuje moznost rychleho zisku (jinymi slovy vytriskat ze zavislych serialomilu, nemohoucich se dockat, kdy bude alespon jedna zahada vyresena), nastavovanou kasi s deseti spinoffy (Lost on the North Pole, Lost Reunion, Lost Strike Back, The Great Adventures of the Children of Lost, ...).
Ukazte mi alespon jeden uspesny americky serial s jednou radou, ktery predstavoval jeden normalnim zpusobem ukonceny KVALITNI pribeh (zadne "canceled for lack of audience") a nikdo se ho nepokousel revivovat nebo delat spinoffy. Napada me tak akorat Band of Brothers (a to byla koprodukce).
</whine>
Co se tyce Lostu samotnych, pilot a druha epizoda me naprosto uchvatily, ale na zbytek se podivam az budu mit jistotu, ze nenastane situace, kdy si ke ctyricatym narozeninam nebudu prat nic jineho, nez abych zjistil, jak to skonci.
Prison Break zni take zajimave, ale rekl bych, ze plati to same, co u Lostu.
(a mozna ani nevim, o co prichazim =))
|
|
| | |
| | |
stribro
Support team
|
Zaslal: út, 27.březen 2007, 20:10 |
|
|
|
yup, firefly jsem nedavno dokoncil. Super serie a i kdyz me konec nechal s obrovskou chuti po dalsich dilech a prahnouciho po zjisteni jak to vsechno dopadne, jsem na druhou stranu i tak trochu rad, ze k zadnemu umelemu prodluzovani a s tim spojenym snizovanim kvality, nedoslo.
btw. Firefly byl spise ten "canceled for lack of audience" pripad. I kdyz v tomhle pripade slo predevsim o to, ze tomu tv fox od zacatku neverila, anzto to bylo moc divne, moc experimentalni, moc nepateticke a moc neamericke. Ale 9.5% na IMDB a ruzne materialy vcetne Special Features, ukazuji, co byla Svetluska za ukaz.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |