tak ja porad cekam a cekam a nic, flashka byla objednana 7. 3.
psal sem jim v patek mejl jestli je neco noveho ohledne me objednavky, ale vubec neodepsali, asi na me kaslou...to je teda uroven sluzeb, kdyby aspon napsali ze ji nemuzou sehnat.
tak ja uz sem projizdel nejaky internetovy bazary, ale tam se nabizi flashky tak od 1GB, pouzitou 64MB nebo 128MB by si asi dneska uz nikdo netroufnul prodavat.
Chtelo by to spis vytvorit nejaky inzerat (poptavku) kde to uvidi dost lidi. treba pak tam pak zabloudi i nekdo kdo si vzpomene ze to ma doma a rad se toho zbavi. Ja sem zkousel symbianforum (tam je docela dost lidi), ale nikdo s kompatibilni flashkou se mi neozval.
Nebo co kdybyste obvolali (zeptali se) sousetu a lidi co mate v seznamu, jestli tam nejaka stara flashka neni.
mno co myslis ze sem delal, "proveril" jsem vsechny lidi z prace, kamose na icq a lidi na SF...nikdo nic...teda jeden kamos psal ze kdysi kupoval 64MB, ale nevi kde ji doma ma, slibil ze se po ni koukne, bohuzel nenasel. Z prace sem si prinesl jednu 64MB a jednu 128MB flashky ktere nefungovaly a na SF mi nekdo nabidl 128MB ktera neni na allow listu. takze nic.
problem je ze oni tam jsou jen pres tyden a ke vsemu do 18:00, to ja akorat odchazim z prace
stejne si myslim ze tam asi nic kompatibilniho nenajdes, cruzery asi nebudou ve vyprodeji za 150kc...mozna bys mel lepsi kdybys tam prisel s notebookem a hned si to tam vyzkousel a zkontroloval ID flashek a az pak z nich vybral par co zkusis na arkade.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.