Tak jsem zas po dlouhe dobe slysela neoMAXe, stale je to pro me naprosto nejlepsi vec z DDRka co znam
Napadla me evil vec
Predstavte si park nebo jine verejne misto vecer nebo aspon pri zapadu slunce a stmivani se.
Tam v nem jedno vyvysene misto kde je notebook a bednicky a pusteny neoMAX
a pod nim trosku nize skupina x-lidi, kteri bez padu jen tak podle sipek tapou neoMAXe pro radost (medium zeee)
...velka skupina lidi
Existuje neco jako rekord poctu hracu jedne skladby bez padu ?
Naposledy upravil molik dne po, 21.květen 2007, 13:05, celkově upraveno 3 krát.
Neo, Neo ... Neo-co? To je ten pan z Matrixu? ... stejne si nemuzu pomoct, na Maslovou Mouchu to proste nema
edit: aha, tak melodie je od toho celkem hezka . Ale sipky jsem od toho jeste nevidel
edit editu: aha, tak beru zpet, tak po necelych dvou minutach se ta puvodne celkem poslouchatelna vec zmeni v cosi tuctoveho - to se vyznacuje zejmena tim ze to dela brutalne tuc tuc . takze moucha u me vede
p.s.: edit neni plnohodnotny edit bo jsem to psal v prubehu poslechu inkriminovane veci
Neo, Neo ... Neo-co? To je ten pan z Matrixu? :D ... stejne si nemuzu pomoct, na Maslovou Mouchu to proste nema ;)
edit: aha, tak melodie je od toho celkem hezka :). Ale sipky jsem od toho jeste nevidel ;)
edit editu: aha, tak beru zpet, tak po necelych dvou minutach se ta puvodne celkem poslouchatelna vec zmeni v cosi tuctoveho - to se vyznacuje zejmena tim ze to dela brutalne tuc tuc :D. takze moucha u me vede ;)
p.s.: edit neni plnohodnotny edit bo jsem to psal v prubehu poslechu inkriminovane veci :evo:
Neo, Neo ... Neo-co? To je ten pan z Matrixu? ... stejne si nemuzu pomoct, na Maslovou Mouchu to proste nema
edit: aha, tak melodie je od toho celkem hezka . Ale sipky jsem od toho jeste nevidel
edit editu: aha, tak beru zpet, tak po necelych dvou minutach se ta puvodne celkem poslouchatelna vec zmeni v cosi tuctoveho - to se vyznacuje zejmena tim ze to dela brutalne tuc tuc . takze moucha u me vede
p.s.: edit neni plnohodnotny edit bo jsem to psal v prubehu poslechu inkriminovane veci
pfff, blasphemy !
jinak super napad... a urcite bych se rad zucastnil, otazka je ale kdy.
EDIT: vzit repraky z DDM je fajn napad... pokud bude cim napajet
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.