Jojo jak uz tu nekdo rikal: "Kdyz jdete po meste s padikem, vsichni na vas blbe koukaj, co to nesete za "cosi" se sipeckama, ale kdyz dete s Trinpadikem, vsichni na vas jeste blbjeji koukaji a rikaji si co to ma za tezkou desku polepenou kobercem?" A tak proto jsem zavedla toto povidani, pac se mi zrovna nedavno stala celkem fajn prihoda v trolejbuse
Takze piste vase zazitky ci podavejte fotecky o cestovani:)
Sla jsem si takhle na carodky s trinpadem na trolejbus...(mimochodem kdo nevi, tak muj trinpad ma na sobe velike kytky) no a uz jen pan ridic se strasne smal kdyz jsem nastupovala...sedla sem si v klidku na dvojsedacku a trinpadik vedle me na zem...hnedka se panni s hoolcinou co sedeli predemnou otocili a vyptavali se, co ze to je vlastne zac...ze pry to vypada jako modernii obraz a jestli jsem ho delala sama, ale nadruhou stranu se divili ze zneho couhaji snurky do ceho si, tak jsem jim ted nazorne popsala k cemu ze to slouzi, pani byla strasne nadsena a hned si na me vzali kontakt a chystaji se prijit si zaskakat na Bambiriadu
....ale ted k veci...na dalsi zastavce nastoupil druhej pan ridic a povidali si u rizeni...mezi tim vystoupil malej hosik(cca 3 roky) a pekne si o Trinpad nabil...byl do nej tak zaujatej ze nekoukal na cestu
dojeli jsme na konecnou a ja vystoupila ze pujdu smerem k mamce do prace...uz sem vydela jak na me pani ridici koukaji..."chlapi, tohle neni zadny moderni umeni, to je neco jako tanecni koberecek, zepojite do pocitace a skacete...to ste chteli vedet ze?" ridic se na me udivene povidal, usmal se a pravil "tohle neni obraz od Picassa?
" a ten druhej rikal "no to znam to je jako ze na tom tancujes...." "coze? to jako na to takle slapes?" "jojo to mas ty blbe jako kdyz slapes v buse na pedaly, akorat u tohodle nekroutis volantem a mysto obrazovky mas vokno
"
Tak vidite co se da behem 15 minut v trolejbuse zvladnout:)