toto je zatim prototyp...pad bude mit jiny design takovy zeleno-modrou sedivy. a mozna bude o neco vylepsen podle toho jak si budeme stezovat (vlastnici prototypu)
Zaslal: ne, 10.duben 2005, 16:58
Pokud je kvalitou srovnatelny s Deluxe Ignitionem tak bych byl ochotnej za nej dat tak 1000,- protoze jinak se mi spis vyplati si objednat deluxe ignition.
Joo a taky jak je na tom s koncovkou? PS2/USB/XBOX????
Zaslal: ne, 10.duben 2005, 18:37
Pokud je lepsi nez Deluxe tak souhlas s Xsoftem, tak tech 1200,-
ma stejnej vyplnovej matros co Deluxe? takova ta karimatka? protoze ja bych skakal s ni vevnitr, ale tu v deluxu mam uz tak promacklou ze rychly sipky nestiha narovnavat
No uvnitr je jakasi vypln. Ta je ale docela dost tvrda. Kdyz jsem se na to poprve postavila malem jsem slitla, protoze jsem ocekavala, ze se promackne a ono ne. Tak jsem si trochu narazila nohu. Uz ten pad prezil celkem dost...kdyz vezmu noc (10hodin vecer az 6 hodin rano) plus cely vcerejsek, plus nejaky nonstopy dnes...A to jsem pri tech nonstopech dopala docela dost.
Povrch je jiny. Je takovej dost smooth. Coz mozna pro nekoho je nevyhoda. Ale jinak se na tom pohybuje dobre. taky to reaguje nejak rychlejc..ale neprisla jsem na to proc...mozna to bude jen kvuli vyplni...mozna taky ne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.