Abych pravdu rekla...je to poprve, co jsem to musela rozchodit a rozdejchat (z dechem jsem byla celkem ok..)...ale tep mi snad poprve v zivote stoupnul nad 120 (znamena, ze se venuju necemu dost narocnymu...). Pak jsem chvili chodila po pracovne a premyslela jestli mi neupadnou nohy...jinak v tomhle stavu uz ti je jedno jestli sipku potvrdis na perfect..nebo nebo good. Vyhybas se missum a boo jak nejvice to jde..ale jestli budes mit furu greatu to je ti uplne nekde...
EDIT: viz http://czech-ddr.info/ Srazy a turnaje morecambe (kuk na fotky...BTW..doma nemam bar...ale zase soft je trochu ...mekci nez nejaky ten kov..)
Zaslal: ne, 10.duben 2005, 19:29
To video jak se drzis baru a jen svisti nohy sem videl, fakt obdivuju, me se dneska prestaly zvedat nohy z padu, tak jsem toho nechal
fakt nechapu jak muzes dosahnout takovou frekvenci pohybu nohou ...
Zaslal: ne, 10.duben 2005, 19:46
jj koukam ze jsi opravdu HC hrac fakt dobry, ja sem u max 300 rad na light za C. nejdou mi vice osminkovejch sipek po sobe na jedne sipce jestli vis co myslim. pokud to neni nejaka hi speed tak to jde, ale jinak ...
Tak podarilo se mi do SM narvat 'obrazky' viz screenshot. Nejak mi nevysel normal 3..ale budiz...bannery nevim jak provest..zatim si vystacim s timhle. Dodelam ty nonstopy a pak je mozna uploadnu. pokud budete chtit.
NOTE: nejak mi nejde dvojka....teda nebere mi to hysterii...a ta tam je!
EDIT: dalsi chybka se vloudila...Rain of sorrow ma byt na standard..musim to prepsat...
Zaslal: út, 12.duben 2005, 21:17
Takze takhle
ehm a to je psajko, v tom normal 2 me vzdycky na konci zabije D2R a normal 1 davam, ale ty hardy ... ehm ehm, tak sem si prohlidl pekny sipky no ... tady jsou screeny z tech normalu ...
jinak pekny, nemas nekde i ty easy? ze bych je pouzival jako zahrivaci
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.