Možná mám člověka na výrobu hardpadu, ale ...
... má to (jako vždy) pár zádrhelů:
(+) Je to poměrně dost zručnej truhlář, má velkou dílnu na vyrobení čehokoliv, vyznáse a zná zůzné triky. Auto má taky velký, takže si materiál sežene.
(+) Znám ho, občas mu opravim komp, přivezu nějaké to cd, takže vás nenatáhne cenou.
(-) No je to truhlář = dřevo, dřevo a dřevo, možná trochu laku a povrchová úprava.
Napadlo mě tedy, že bych ho poprosil o výrobu hardpadu (když to nevyjde, je tu PlayAsia). Přemýšlel jsem nad tím,
dřevěným. No je tam trocha elektroniky, ale zas ne tolik, takže tu buď zvládne, nebo si jí udělám sám. S připojením na gamepad by to zas tak težký bejt nemelo, ne?
Další zádrhel je v tom, že je čech, věk nevím, tak 40-50 ale že by si přelouslak anglickej návod a převáděl si palce na centimetry, to asi ne. Ještě jsem u návodu nečetl jak se nastavuje citlivost tlačítek, resp jakým způsobem je udělaný stisk tlačítka...
No jsou k tomu obrázky a kdybych mu pár návodů ukázal, může se o neco pokusit. Přinejhorším je tu ta "
levná" vezre pro hardpad.
Tot vše, člověk na výrobu by byl, jen mu nějak říci co má udělat -> pokud máte nějaký návod, i něco pikantnějšího, sem s tím ... hodí se sousta obrázků, CZ popis a v metrický soustavě. Linky na pady jsem prolezl, tak doporučce s čím za ním mám skočit a uvidíme. Pokud to vyjde, nemuselo by to přeci zůstat u jednoho padu, že?