|
Vas nazor na kroniku (a tenhle topic) |
Je to skvely napad, pokracuj v tom |
|
84% |
[ 11 ] |
Je to nesmysl, stejne to nectu |
|
7% |
[ 1 ] |
Ona existuje DDR kronika??? |
|
7% |
[ 1 ] |
Je mi to jedno |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
|
| Kompletni kronika | |
Sheila
Uživatel
|
Zaslal: po, 21.květen 2007, 17:46 |
|
|
|
Kdyz uz mame tema kompletni kalendar, myslim, ze by bylo dobre dat sem taky kompletni kroniku.
Jak nekteri (doufam ze vetsina!) vite, tak ja, Seqoyka a Molik mame na starosti a sepisujeme DDR kroniku (A samozrejme jeste Jarnik, ktery nam kresli ilustrace). Protoze si ale myslim, ze dost z vas k te kronice nema bezne pristup (protoze ji mam u sebe ja neo nekdo z nas) a k videni je pouze na nekterych akcich (byla na DDR Touru v Praze, na Festivalu Fantazie 2006), tak jsem si rekla, ze si zalozim blog, kam budu psat prispevky, ktere jsou v kronice. Ten bolg je tady:
http://wolfsheila.blog.cz/
Zatim tam nejsou vsechny akce (a asi jen tak nebudou, ale mam v planu to tak nejpozdeji do konce cervence udelat), ale budu se snazit to tam dopisovat.
A take bych vas timto chtela pozadat, ze kdybyste nejakou akci postradali, nebo si myslite, ze tam chybi nejaka akce, ktera by stala za zaznamenani, tak mi napiste. Jen technicka poznamka, ze do DDR kroniky se pisi jen akce souvisejici s DDR! Takze to, ze se komunita lidi sejde v cajovne a hraje munchkiny tam nepatri!
Dekuji vam vsem, kteri mi budete pomahat (at uz tipy na chybejici reporty, nebo i reporty samotnymi)
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
xg
Uživatel
|
|
Zaslal: út, 5.červen 2007, 17:52 |
|
|
|
Ja jenom takovy doporuceni - jakykoliv jiny pismo nez Comic Sans, imho by se tam mnohem lepe vyjimal obyc bezpatkovej Arial.
Comic San vypada nedustojne na kroniku a amatersky.
vice viz http://bancomicsans.com/home.html
ale je to jen takova okrajova prosba )
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |