|
Reaver.man
Uživatel
|
Zaslal: pá, 1.červen 2007, 13:53 |
|
|
|
Poslat na exkurze po jinych forech? Ok, pro zacatek TOBE doporucuju podivat se na Hofyland, Okoun nebo Lapiduch. Pak se muzem dal bavit, co OT je a neni. Mam velice dobrou predstavu, jak to kde chodi, nevim o tobe sice skoro nic, ale moje povaha me nuti napsat, ze v dobe, kdy moje stranky a moje forum o Stargate byly stabilne nejnavstevovanejsi na ceskem internetu, tak ty jsi ani neumel zapnout pocitac ;)
Co se tyce Scarlett, tak ta ma jasno uz davno, naopak ja jsem, co se tyce tebe a sdruzeni, vice mene prebral nazor jeji. Rozdil je v tom, ze ja se v konfliktnich situacich vyzivam a klidne na plnou hubu reknu, co si myslim a to klidne i pri osobnim kontaktu. To Scar asi nedela, protoze je slusne vychovana ;)
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: pá, 1.červen 2007, 16:03 |
|
|
|
Scarlett napsal: | A já řekla, že tě nesnáším? Ne, to ne, ale některé věci se mi prostě nezdají...třeba tohle "přesunu OT a pobrozím banem" |
Oka, uf . uz jsem mel pocit ze to tak bude. Jako to ze me nesnasis(nesnasite). Ono to presouvani diskuzi a hrani si na "bubu tohle je OT" a banovani me taky zovna 2x netesi. Diky ze si napsala opak, osobne taky proti tobe nic nemam.
Myslis ze bysme mohli nejak problet, jak tyhle situace resit? Jako kdy si hrat na OT a kdy veci nechat plynout dal. Vypada to, ze lidi si proste potrebujoi nekde (nemoderovane) pokecat. Jestli Raveman ma uz zkusenosti z minula, uvital bych i nejakou tu radu od nej. Vidi to jak ze strany uzivatele, tak ze strany mod/admina/uzivatele jinych for.
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 3
|
|
|
| |