|
Kedy by ste chceli skakat v metre? |
23.6.-24.6.2007 |
|
77% |
[ 7 ] |
30.6.-1.7.2007 |
|
11% |
[ 1 ] |
Inokedy cez pracovny tyzden. (Kedy?) |
|
11% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 9 |
|
Robot2037
Uživatel
|
Zaslal: čt, 21.červen 2007, 8:21 |
|
|
|
Srandista napsal: | Tak, vikend sa blizi a snad by sa aj patrilo napisat nieco blizsie k tejto akcii...
Zaciatok akcie by som navrhol na 17:00, zastavka metra Cierny Most...
Poprosim, kto moze, zoberte prosim fotak, alebo ine zariadenie, ktore zachytava obraz alebo aj zvuk, nech mame nejaku foto dokumentaciu...
Snad sa stretneme v hojnom pocte... Tesim sa na vas ^_^ |
v sobotu jo? no ja ted jedu na vodu, sice v sobotu uz budu doma, ale jestli budu spalenej a zpruzenej od komaru, tak na nejaky skakani v metru nebudu mit naladu.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: so, 23.červen 2007, 22:24 |
|
|
|
Mensi reportik.
v metru na cernem moste jsme se setkali celkem ve velkem poctu. az jsme se vsichni sesli a nakoupili neco k piti tak jsme vlezli do metra a v poslednim vagonu jsme rozlozili nase stani - jeden trin pad, notebook a clovek drzici notebook.
hralo se na ITG2PC a trinpadu na USBcko. musim rict, ze timing padu byl presny, coz me mile prekvapilo. Dala jsem na nem par 95%. Netusili byste jake to je hrat do kopce nebo z kopce (kdyz se metro rozjizdi nebo zastavuje). Dojeli jsme az na Zlicin, kde jsme to otocili a jeli na mustek. prestoupili jsme a dojeli na muzeu, kde na nas cekal Deirh.
Spolu s Deirhem (NX, seqoy a trin odesli) jsme dojeli na namesti miru, ze pujdeme do cajovny. vylezli jsme ale v nejake chodbe, kde byl vstup do prazskeho podzemi (jen pro techniky) a tak jsme se v te chodbe rozhodli dat nejake to ITGcko.
Zkusila jsem si Elysium na 11 tlapek a pak dalsi hrali dalsi nejake songy. srandista chtel si zahrat i Driven, ale to by zabralo moc casu a taky srandista nevypadal zrovna nejzdraveji. ale hral by^_^.
Nakonec jsme teda zasli do cajovny u dvou salku. v hlavni mistonosti (te puvodni, kde je porad plno) jsme nasli misto a obednali jsme si cajiky (hlavne sahlep^_~)
povidali jsme si tak o vsem moznem i kdyz zacali jsme tak nejak grafickyma programama, co vsechno dany porgram umi a neumi etc. pres prizvani k soudu, piratstvi, viry jsme se nakonec dostali k paintballu...^_^.
Centime, Srandista nakonec odesli k Rin a Deirh bud sel s nimi nebo jel domu a tak jsme zustali ja, sniper a xsoft a dali jsme trochu odimprovizovaneho Dungeons and Dragons (avsak vzato z moji kampane pro level 14+).
Tahle myslenka vznikla z toho, ze pred nami v cajovne hrala jedna skupina lidi Shadowrun (cyberpunk role-playing game) a tak jsem trochu xsofta a snipera provedla jednim vyznacnym miste v moji kampani^_~. asi tusili, ze to skonci nemile a ze budou mit vic problemu a moznosti smrti nez neceho jineho. ale vzhledem k tomu ze me neutli a neposlali jinam se jim to mozna i trochu libilo.
ja jsem zjistila, ze sice dokazu ja DM jeste myslet ale mluvit uz moc ne.
Kazdopadne to bylo pekne spestreni dne a vsem lidem co se na teto akci ukazali dekuju, ze jsem je mohla videt, zaskakat si (v metru i mimo nej) a ze jsem si zase po dlouhe dobe mohla s nekym popovidat. i kdyz jen na chvili.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |