|
| czech-ddr.info v zari konci | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: so, 14.červenec 2007, 18:34 |
|
|
|
No, jinak tu mozna ta stranka byla moc brzo. Kdyby se objevila o rok pozdeni (nebo 2) treba by se na ni nahlizelo jinak.
Jinak proc mam takovy pocit, ze nikdo poradne nevi pro koho je stranka a informace jsou urceny.
Clovek by si asi rekl, ze pro vsechny novacky, co nevedi co je DDR a ono je to prave naopak a jeste trochu naopak.
.. z toho by se odvijel i onen "hlas", ktery by mohl rici, co by tam rad videl.
Jsme na foru ne? Diskusnim .. tak pojdte diskutovat treba se nekam dostaneme.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: ne, 15.červenec 2007, 14:21 |
|
|
|
chjo lol mozna bych radeji mlcel nez se snazil za kazdou cenu neco rici )))
hosting nekonci - hosting je u naoty (= to kde jsou ulozeny soubory) a taky muze byt kdekoliv
konci registrace domeny a ehm .. registratori chteji penize vzdy, takze neboj, vzdy to jde prodlouzit a i prevest jinam (kde je to levnejsi nebo drazsi)
|
|
| | |
Pulda
Uživatel
|
Zaslal: po, 16.červenec 2007, 20:51 |
|
|
|
xsofte, ja si diskuzi predstavuji jako vymenu nazoru a informaci, za ucelem dospeni k nejakemu zaveru nebo ziskani novych poznatku. Promin, ale to, ze napises "pojdme diskutovat" a pak tady pred ostatnimi tajis tobe zname fakty a nutis je "ponizene se vyptavat", jak rika Deirh, mi prijde celkem lol. Nerikam, ze si ty informace nemuzes uchovat v tajnosti, ale bud je sdel, nebo nevybizej k diskuzi... (protoze tohle fakt diskuze neni)
(a nepisu to proto ze bych chtel vedet o co jde ... myslim, ze to celkem chapu)
|
|
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: st, 25.červenec 2007, 3:11 |
|
|
|
Zase všichni tajemný jak hrad v Karpatech. Opravdu mi to není příjemné, já hádanky rád, ale co se týče vážných věcí, raději bych je nechal stranou.
Osobně nevím co bych toho pro existenci takové stránky mohl udělat více. Já na ty stránky chodím rád. Neříkám, že něják zvlášť pravidelně, ale rád. Takový prostý český člověk, který za 20 let svého života nevytáh paty z domu, si rád přečte jaké to je ve světě a to samé platí i o deníčcích, protože S'Tsung je fajn cestopisec a přinejmenším zajímavý člověk. Jinak co se zbytku týče, snad všichni musí uznat, že to je tak na jedno přečtení, případně stačí vědomí, že to tam je až to bude potřeba. I jsem tam pár tápajících lidí odkázal. Takže já opravdu nevím.
Pokud jde o aktivní feedback, což je tak jediná věc co mě napadla, obávám se, že je třeba se smířit s tím, že u takového typu stránek se ho člověk nedočká a musí si vystačit s výsledky počítadla návštěvnosti. Buď to dělá protože ho to baví a neočekává žádný tisíc děkovných dopisů nebo to nedělá.
Todle už je opravdu jen její rozhodnutí a musím říct, že plně chápu jestli v tom kvůli zmíněnému nechce pokračovat. Ale jak jsem řekl, bude mi to určitě líto.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |