Mno mě se třeba Sakura líbí velmi a představuje pro mě jakousi motivaci... 3 mám na A a teď se mi povedlo dát dokonce 5 na A, jsem strašně happy, a dalším mým cílem se stane Sakura na standart
ja si naprosto zamiloval song Matsuri Japan od Re-Venge.. takovej velice zajimavej breakbeat ^_^ pokud ma nekdo neco podobneho, necht da plz vedet ^________^
Zaslal: pá, 15.duben 2005, 20:35
Azarro: tak to sme na tom stejne, Matsuri Japan je brutalne dobra, jako ostatne vse od re-vengu (jak zde predznamenala Stsung) prvni hudbickou se kterou sem se od nich setkal byla na PS2 4tlapkovej Exotic Ethnic, a to byl fakt narez
Zaslal: pá, 15.duben 2005, 20:40
Tohle je tak topic pro muj trapny dotaz, jak skacete osminkovy dvouskoky po sobe - presneji receno tohle strasne rychle:
v osminkach? zjistil jsem ze se nejsem schopnej dostatecne rychle vracet na pad a to skacu jen tak aby se nereklo, jeste mam druhy zpusob a to ten ze pridrepavam a zadupavam pad do zeme, ale jak jich je vic nez sest za sebou tak uz drepim a padam na drztku, plz hlp
Proste je uskacu. Stejnym zpusobem jako bych skakala... < >, < > v beatu. Akorat zrychlim. V podstate pokud jsou tri zasebou tak vyskocim jednou vys a pak to doskacu...(jako muj odraz do vysky se zmensuje). zadnou vedu v tom nedelej...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.