Marvelous timing ma jeste kratsi interval nez ma perfect. je to lepsi hodnoceni. Pouziva se ofic. jen v courses a challenge. Normalne se nepouziva. (musi se obvykle napred unlocknout..jeste se mi to nepovedlo...ale pracuju na tom..)
Když dohraješ jakýkoliv song tak se ti na konci zobrazí okýnko s hodnocením marvelous - perfect - great atd. a když si v option vypneš marvelous timing, tak se ti budou počítat potenciální marvelous jako perfecty.
vyhody...marvelousy na SM budou perfecty na EM2. Vetsina perfectu budou na automatu greaty. Takze mas treba vetsi predstavu kolik budes mit perfectu/greatu. Nevyhodu to snad zadnou nema. jen takovou ze te s tim hodnocenim vsichni poslou do haje (az na lidi tady na forum). Vase vysledky s marvelous jsou v podstate neplatny.
Jinak marvelous pekne hnusne blika a to me vadi.
A ani to nevypada pekne...mit to na tech screenshotech a je to mene prehledne...nez to sectes na perfecty tak to taky chvili trva.
no ale delejte si co chcete...se mnou ale marvelous nebude a min. JD bude na 5.
Zaslal: ne, 17.duben 2005, 13:44
Chm tak proc to tam je?
Sem to vypnul (prepnul na course only) a je to asi lepsi rozhodne se mi lip orientuje v tom co jsem tapnul, protoze marvelous tam blikal vzdycky desne dlouho ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.