|
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: čt, 15.listopad 2007, 16:16 |
|
|
|
cloud: co se trinpadu tyce, ceka je doba kdy ony samy budou mit svuj vlastni standard (jaky urci trin) jako ostatne jine veci, ale bude jiny nez co ve svete je. trinpad je v soucasne dobe siroky pojem, ale pozdeji uz tak siroky nebude. je to jenom otazka casu. avsak je jasne, ze trinpad se nebude radit k tem padum, co se blize nebo vzdaleneji blizi k arkade.
neznamena to, ze tohle je novy standard pro machine dance. znamena to, ze mame na vyber z vice veci a kazdy bude mit tudiz jinou hodnotu pro jednu a druhou vec.
a kazdopadne si myslim, ze prijit s necim, co ma jiny cil a jinou cilovou skupinu neni spatna vec. ale lidi by meli vedet, ze jsou tu moznosti dve. lidi vsak odmitaji se koukat po okoli co je nebo neni. narazi na impact ok imapct je pad. narazi na trin pad. ok koupim trin pad. narazi na arkadu..je tohle je pekny.
proste to co se tady melo resit je vas vlastni nazor na tuto problematiku at uz je jakykoliv. neni to vec ktera se da hazet do jednoho pytle. ale muze se prirovnavat, aby si lidi porozumeli, ale ani tento prostredek nejak nefunguje.
cloude, neni to jeden exemplar. je to plno vzorku a cesta k vyvoji neceho noveho a funkcniho. to neznamena, ze to svou zkouskou uz proslo.
(stejne tak jako ma CFko ctyri verze, TXka xy verzi etc...vsichni nekam smeruji)
|
|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: čt, 15.listopad 2007, 16:30 |
|
|
|
No k tomu ze to nemuzes hazet do jednoho pytle...Hrozne moc lidi hazi moderni tance do jednoho pytle a klasicke treba do druheho. Ten kdo o to ma zajem, zjisti ze v klasickych tancich ma na vyber mezi latinou a standartem. Ten kdo hloubs koukne do modernich tancu najde r'n'b, breakdance, street-step apod.
Kdo se poprvy koukne na machine "cosi", tak to hodi vetsinou do jednoho pytle. Kdo do na to koukne hloubs najde ddr,itg,3ddx,piu,e2z no a potom se treba zacne zajimat o pady.
Ten kdo chce, tak se do toho zacne vrtat a zacne ho to zajimat. Nabizet lidem (pro priklad) TXko, nebo Trinpad jsou varianty. Lidem kteri akorat vrti bokama doma moc nezajima jejich porovnatelnost na bemani-europe.
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
NX-306
Uživatel
|
Zaslal: pá, 16.listopad 2007, 10:19 |
|
|
|
Cloud napsal: | Taky byl Unix a pak prisel DOS. Nevidim v tom problem. |
imho lol. nerek bych ze je to srovnatelne, uz jneom proto ze u obou byl na prvni pohld videt rozdil. Tady porad se souteze hrane na trinpadech vydavaji za DDR/ITG turnaje. Navic standard sam o sobeje vec uznavana v oboru - kdyz nekdo udela novou vec ktera neni podle soucasneho standardu nelze rict ze to je novy standard (byt to bezne byva v marketingovejch kampaniich tak podavane), je to pouze vec ktera neodpovida standardu. tkaze mluvit o tom ze trinpanpady jsou standard je taky blbost.
citace: |
Cloude na to se da rict jedine: NE . Kdyz nekdo vytvari standard tim, ze urci jeden pristroj jako etalon, budiz, je to jeho problem. Ale podle me je to chybny pristup a ja nehodlam tu chybu opakovat. Jestli nejaky standard kdy budu vytvaret, bude zalozen na pravidlech, rozmerech a dalsich meritelnych velicinach. Rozhodne ne na jednom exemplari. |
Jinak v ITG/DDR standard je taky urcen rozmerama a mistama kde pad bere a nebere, jeden exemplar jako etalon je ciste pro potrebu porovnani skore - mame upgrade caby, mame stare Andamiro dedicaby, mame roxor dedicaby v1 a v2 - celkem 4 ruzne verze arkady, kazda ma jinou elektroniku a jinak reaguje, jinak presne, jinak laguje - nejde to udelat stejne proto se pouziva jako etalon jeden cab a nove verze se podle neho kalibruji, jedina moznost stejnych vysledku. Kazdopadne standard padu je urcen rozmery padu a ploch a kazdy pad ktery tomuhle odpovida pokud si projde kalibraci na ITG skorovani tak se da rict ze clovek hraje ITGcko - vcetne softpadu (viz ITG ps2).
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: po, 19.listopad 2007, 12:46 |
|
|
|
Topic precten. Diky za 2-3 relevantni prispevky, ktere se zabyvaji otazkou polozenou v prvnim topicu. Pomohlo mi to ujasnit si nektere priority a znovuuvedomneni si, o cem to vlastne je.
Take diky za vsechen OT okolo, alespon jsem mel 90m v MHD co cist :). Mozna snad priste trochu lepe procitat, vice ze zamyslet (na tim co pisi jini a nad tim co pisete sami). Nicmene informacu v topicu napsane jsou, takze je treba pochopi nekdo dalsi.
Btw, pokud mate potrebu projevit nazor na jine tema, nebojte se a zalozte si novy topic pro ono tema urceny. Na OT v tomto topicu reagovat nebudu (ostatnim v tom vsak nebranim).
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 5
|
|
|
| |