Vi jeste nekdo co je Freestyle? Posledni dobou jsem na tohle tema nic moc neslysel. Byl nekde nejaky turnaj, resp. jsou z nej nekde videa?
Klidne to muze byt i na PIU? Diky
Btw, jestli nekdo nejaky freestyle trenuje, nebojte se take prihlasit
Naposledy upravil xsoft dne ne, 13.leden 2008, 19:06, celkově upraveno 1 krát.
Mne osobne pripada freestyle velmi zaujimavy. Keby som mala trochu viac tanecnej kreativity tak si asi tiez nieco podobne natrenujem Ale neviem, ci by som takto skoro naspamat spravila napr. 3 tlapky, a viac uz rozhodne nie.
Mne osobne pripada freestyle velmi zaujimavy. Keby som mala trochu viac tanecnej kreativity tak si asi tiez nieco podobne natrenujem Ale neviem, ci by som takto skoro naspamat spravila napr. 3 tlapky, a viac uz rozhodne nie.
Imho se podcenujes. Navic kdyz se na treba 5 sipek kouknes a vytvoris na ne pohyb (treba otoceni okolo stredu doprava), tak mas jeden pohym ale sipek clovek da 5. Neuci se tedy sipky, ale jen pohyby/cast kreace, na kterou prijde.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.