Zaslal: út, 29.leden 2008, 15:32 |
|
|
|
Chtelo by to dalsi BEMANI prednasku(-y).
To co bylo na minulem AdViku se mi moc libilo. Vedet, jak probihaji mistrovstvi jinde, jak se clovek dostava tam a jaka "sranda" ho pri tom ceka (oznaceni za atentatnika, krvaceni pri hrani, hrani pnm na letisti..), kdyz je to doplneno o fotky, videa a komentare, tak to vypada moc pekne.
Pokud se mezitim stala dalsi udalost (nebo stane), uvital bych dalsi prednasku / besedu v podobnem duchu.
Ale mimo tohle klidne i popovidani o hrach. Jako z historie clovek moc nevi (nebo vi/tusi, ale ma mezery), takze puvody vy nebylo vubec od veci si zopakovat. Taky plno veci se casem ztratilo a zapomnelo, tak tyhle perlicky opet vynest na svetlo.
Konkretne by to mohlo byt o:
- japonske scene (ddr 1-5, prvni beatmanie (5keys), a pnm. Clovek ani nevi co byl EZ2DJ, nebo vi, ale uz nema predstavu jak to vypadalo - obrazky, fotky a videa vitany.
- simulatory, stepmania 1, 2, 3.0? co to dnes nekomu rika, zopakoval bych si to (jestli nekdo jeste vi). Clovek zacal az nekde mezi 3.0 ~ 3.9. Ehm, byla vlastne Stepmania 2? (0.xx i 1.xx bych si pamatoval). A co DWI, PyDance, Tendrils..?
- podobne by slo mozna udelat i ITG (opet nejake ty pikantni materialy, a klidne i hudba)
Zkusit si vlastni hru neni od veci, ale nemusi to byt jen o hrani. Informace se hodi taky (teda kdyz o to ma clovek zajem, coz bych mel). Ale taky aby to melo nejakou uroven, tohle asi moc z oleje udelat nejde.. tipuju ze priprava materialu nemusi byt snadna.
- - -
Pokud by nekdo dalsi mel o podobnou prednasku/besedu zajem a zajimalo ho treba neco dalsiho, nebo kdyby nekdo byl schopny nekde/nekdy tohle pripravit, nebylo by to vubec od veci (predpokladam samozrejme az po Pragoconu. Na FF to nejspise nebude).
|