graficky a barevně je to sladěné hezky a nevypadá to vůbec špatně, pravda :)
zdá se mi, že stepmania obecně ráda ujíždí k takovým těm pastelkovým barvám...současná 4.0 (a myslím že i ta trojková stable) je taky celkem pestrobarevná :)) (beru v porovnani s ITG2, jehož grafika vypadá jakoby víc.. "profi", nebo jak to říct..)
tohle uz jsou screeny ze hry? to je docela pokrok. Kdyz jsem to videl poprve na papire tak jsem se docela pobavil, protoze tam nechal vybranej Hasse Mich and a song wheelu byli songy z ITG3. Bohuzel ten screen uz neni
Nejak maji posledni dobou vsichni dari HDTV. (a to i vyrbci konzoli .. no jen se mrknete kolik DDR her podporuje 480p). Screeny nemam, sorry. Ale kdyz uz si hraji na vektory, tak proc to nedat v HTDV, ze? Serialy taky jedou v HDTV. Nekdy me az prekvapi, kolik starych filmu dokazi takhle predelat .. jako treba Back to the future? Odkud to berou
Chachaaa, tak to je fakt gut. Zkusim se zeptat znameho ve Velkem kine Zlin (nejvetsi kinosal v CR) To by me zajimalo, jak by se jmenoval typ hry, kdy by jeden hral na vsech tech padech (alternativa DOUBLE) Ze by "HUNDRED-SAKRAKTERYPADTOJE-OUBLE"?
Naposledy upravil Qad!m dne út, 1.duben 2008, 22:32, celkově upraveno 1 krát.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.