|
| Problém s padem a stepmanií | |
| Windows nerospozná správně | |
Seymur
Newbie
|
|
Zaslal: čt, 1.leden 2009, 21:24 |
|
|
|
Zdravím, v herních zařízeních nemám nic, nejspíš proto, že mi windows xp po připojení USB dance padu ve správce zařízení najde "zařízení standardu HID" - "USB Deluxe Dance Mat", ale je to s vykřičníkem kvůli ovladačům.Při aktualizování ovladačů, které to hledá bůhví kde, to napíše, že instalaci nelze dokončit kvůli chybě "Neplatné údaje"....
Zkoušel jsem vypnout a zapnout PC, jestli někdo sledujete IT crowd:-D
Taky jsem zkoušel všechny USB co jsem našel.Nevíte čím to je?Předem díky
|
|
| Re: Windows nerospozná správně | |
WerK
Uživatel
|
Zaslal: čt, 1.leden 2009, 23:34 |
|
|
|
Seymur napsal: | Zdravím, v herních zařízeních nemám nic, nejspíš proto, že mi windows xp po připojení USB dance padu ve správce zařízení najde "zařízení standardu HID" - "USB Deluxe Dance Mat", ale je to s vykřičníkem kvůli ovladačům.Při aktualizování ovladačů, které to hledá bůhví kde, to napíše, že instalaci nelze dokončit kvůli chybě "Neplatné údaje"....
Taky jsem zkoušel všechny USB co jsem našel.Nevíte čím to je?Předem díky |
Normalne to pripoj a nech at se to objevi v tom spravci zarizeni (s vykricnikem). Pak na to dej pravym -> odinstalovat, pro sichr restartni komp a behem restartu ten pad odpoj. Potom ho pripoj znova, mely by se natahnout novy ovladace.
|
|
| Re: Windows nerospozná správně | |
Seymur
Newbie
|
|
Zaslal: pá, 2.leden 2009, 0:37 |
|
|
|
WerK napsal: | Seymur napsal: | Zdravím, v herních zařízeních nemám nic, nejspíš proto, že mi windows xp po připojení USB dance padu ve správce zařízení najde "zařízení standardu HID" - "USB Deluxe Dance Mat", ale je to s vykřičníkem kvůli ovladačům.Při aktualizování ovladačů, které to hledá bůhví kde, to napíše, že instalaci nelze dokončit kvůli chybě "Neplatné údaje"....
Taky jsem zkoušel všechny USB co jsem našel.Nevíte čím to je?Předem díky | Normalne to pripoj a nech at se to objevi v tom spravci zarizeni (s vykricnikem). Pak na to dej pravym -> odinstalovat, pro sichr restartni komp a behem restartu ten pad odpoj. Potom ho pripoj znova, mely by se natahnout novy ovladace. |
Udělal jsem to jak jsi psal a je to stejné.Nalezlo nový hardware a při instalaci "neplatné údaje"....Nemůže to být třeba v ovladačích USB, počítač už mám docela dlouho....jestli jo, nevíš kde je sehnat?
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |