Ahoj tak se mi povedl nebývalý kousek, při nastavování šipek na padu sem ze zbrklosti nastavila enter jako házeč do options, a protože start na podložce mi jako aktivace nefunguje, tak nemám jak z toho ven. Zkusila sem to celé přeinstalovat, ale bez uspechu. Do programu se dostanu, ale nemůžu enterem spustit game:/ jelikož mě to hodí opet do options kde ale též nemůžu nic dělat - aktivace nejde:( Máte radu na tento amaterismus?
A co to presne je, ITG nebo stemania? Pripadne jaka verze?
Jinak asi by pomohlo odinstalovat a pak smazat celou slozku z Program Files, nebo proste kde se to instalovalo (napr. "ITG"). Zrejme se tam uklada konfiguraci soubor.
I ja bych asi sel po krku souboru "Keymaps.ini".
Prohledal bych disk, pokud je to novejsi, pak do dokumentu a slozek jako In The Groove _\Save\.. , nebo Stepmania _\Save\
pokud je to starsi tak tam odkud se pousti Stepmania.exe ale ne do \Program, ale do \Data.
Jestli smazani Keymaps.ini nepomaha, tak se asi maze soubor pro jinou verzi a ne ten spravny. Imho neni jinde misto kde by to mohlo byt ulozene.
Jestli je to Vista a pred spustenim ti skace takovy to otravny okynko "pokracovat" tak bych se podival do C:\Users\<uzivatel>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files . Visty tam presmerovavaj vsechno, co by se jinak ukladalo do Program Files.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.