Když jsem se o DDR dozvěděla, byla jsem nadšená a po pár týdnech jsem si ho objednala (X-PAD, Extreme Dance Pad ).Nebudu vysvětlovat podrobnosti, ale prostě instalační CD jsem si nechala u kamarádky a ta mi ho poslala poštou.3 týdny nic, takže se obávám že už nepříjde a mám smůlu. Dá se něco dělat?
To instalacni CD v podstate vubec nepotrebujes. Na techto strankach v sekci downloads: http://www.stepmania.com stahnes presne ten sw, co byl na CD a je freeware. Take zde muzes stahnout volne siritelne pisnicky v sekcich songs, stepmix songs a song download sites.
Aha děkuju Já totiž tohle udělala ale nereaguje mi podložka.Já myslela že to je tím CD takže to je asi v počítači že mi to nereaguje.Mockrát děkuju v tom případě to jdu ještě zkusit
Aha děkuju Já totiž tohle udělala ale nereaguje mi podložka.Já myslela že to je tím CD takže to je asi v počítači že mi to nereaguje.Mockrát děkuju v tom případě to jdu ještě zkusit
Stepmania nema automapovani a musis si sipky namapovat v nastaveni.
Tak tak.
Krome Stepmanie se da stahnout i ITG2PC, Mungyodance, DDR Beware extreme, Ever Step, ...
Pokud se pad hlasi a reaguje v ovladacich panelech - herni zarizeni, bude to nenamapovanim tlacitek (ve hre).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.