|
| Dlouhodobý problém se stepmanií | |
Seya
Newbie
|
Zaslal: ne, 2.srpen 2009, 10:53 |
|
|
|
Stepmanii mám už přes rok a bez problémů, ale před několika měsíci celej program začal blbnout... nejdřív se kousal zvuk, pak i šipky...prostě v pravidelným intervalu pár sekund se to vždycky kouslo a celá písnička byla v háji protože šipky nebyly kvůli tomu zpomalení v rytmu. Problém se částečně vyřešil když jsem nechala "navolno" puštěný dvě tři písničky a program se na cca půl hodiny zase nerušeně rozjel, pak se to začalo zase kousat. Po nějaké době mi místo obrazu naskakovala už jen černá obrazovka. Celej program jsem přeinstalovala- nepomohlo to, přeinstalovali jsme i kompletně počítač, ale pořád nic...sice už tam není ta černá obrazovka, ale když chci stepmanii pustit musí to být jen po instalaci, na druhé spuštění už vůbec nereaguje...a ikdyž ji spustím nefunguje pad, ikdyž nastavení v programu by mělo být správné..počítač splňuje minimální podmínky pro správné spuštění stepmanie s velkou rezervou, takže tady nevidím problém.... otázka zní, co to ksakru je za blbej vtip?
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |