Ten hrac, co ma prava je tam vzdycky dvakrat. V jednom se ukladaji jeho vysledky a ten druhy je tam jen tak ciste...'nahodou'. Ne zase tak nahodou. Nemusite tam byt vzdycky. Kdyz nekdo treba odejde nebo prijde tak se to obvykle objevi (pokud to nahodou cele nezkolabovalo)
Ten hrac, co ma prava je tam vzdycky dvakrat. V jednom se ukladaji jeho vysledky a ten druhy je tam jen tak ciste...'nahodou'. Ne zase tak nahodou. Nemusite tam byt vzdycky. Kdyz nekdo treba odejde nebo prijde tak se to obvykle objevi (pokud to nahodou cele nezkolabovalo)
Je to mozny a nerikam ze to tam byt nemuze .. ale nejak to na me pusobi, ze kdyz budes HNED po dohrani pisnicky drzet Tab ..tak urychlis animaci a vubes ve vysledkach prvni .. jenzeze serveru je klienti jeste neodeslali, take misto lidi (misto jejich jmen + hodnoceni) je nick zoho kdo zaklada + tenhle nick blika. Jakmile se serveru odeslanou data, pak je server posle i dal, blikajici text se zmeni v normalni s nickem a muzes mu prochazet i vysledky. Pokud ti to nekdo ve hre eskejtne nebo to spadne, tak ten clovek bude barevny porad, protoze pri tomhle kole uz nic neposle. Tot muj nazor.
tak mam jeste jeden dotazek.. da se nejak na SMLAN rozchodit Magic Dance? Zkousel jsem s Xg a dopadlo to tak, ze on hral proti jednomu pocitaci a ja proti druhemu..
Jo funguje to pekne v tyhle verzi. Akorat se mi jednou nejak totalne zasek zvuk jak jsem projizdel ty stovky songu s TABem a jeste k tomu se poustely kratky ukazky z kazdyho. Pak jsem dal play a stepmanie se ukoncila s nejakym ALSA errorem :cry: ale jinak pohoda
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.