Zaslal: út, 3.květen 2005, 9:45
S`Tsung: aaa ja sem zapomnel jak ses dobra, padam na zem ... (dlouho jsem nevidel zadne vide) BAG na A ehm, NO COMMENTO ^____^ ten zbytek snad ani nepocitam, ten bag byl bez speedmodu? ^_~
Ne to vzadnym pripade nepadej. To acko na bagu je taky omyl^_~. Teda neni dala jsem ho na 1,5x a na 2x. Hele, ja jsem ten posledni clovek, ktery bag na 1x da. Ja a pomale skladby s tunou sipek..to pro me fakt neni.
Zaslal: ne, 15.květen 2005, 21:01
Mwhahahaaa moje prvni desitka, ja fakt nevim jak sem tam ty nohy daval ... sice je to Dcko ale i tak ... sem fakt rad, uhauha ... a to sem vcera rikal ze muj limit je 8 ^___^
Zaslal: po, 16.květen 2005, 20:00
Muhahahahaa tak to wcera nebyl omyl, ja jsem celej omyl, dal jsem podruhe i Its small world, sice hur, ale poprve i Supercali a hned na C, na druhej pokus jsem se necitil, tak jsem se radsi odrovnal Inital D ckem
a zde screen
poprve v zivote mi naskocilo jak mam slapat takovy ty nesmyly zleva doprava a predni/zadni do toho na stridacku ... to je opravdu ujeta steppaterna ...
:EDIT: tak small world na B ... nechapu, ale napotreti uz to bude A
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.