|
| Update StepManie - zůstanou mi skóre? | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: po, 6.září 2004, 21:10 |
|
|
|
Dneska jsem updatoval a20 na a22 (viz SM-Themesy). Postup nádledující:
- záloha adresářů: Data (profil, stats, ...) a Program (ini k SM,...)
- nainstaluješ a22 = při instalaci to bude chtít odinstalovat starší verzi, to udělej a nainstaluj na stejný místo. Přepíše se všechno nastavení, protože v nový verzi je ho víc / odlišně a tak, takže to přežizeš. Cache se smaže = první start bude pomalejší, ale nech to udělat.
- pokud všechno půjde v pohodě, nemusís ani obnovovat zálohu. Data jsou nedotčený a skóre taky. Jen si po startu nastav SM všetně nastavení profilů (jestli ho používáš)
Mám DWI a SM v jednom adresáři, takže jestli chceš vědět co SM používá, je to tohle:
(courses), Data, Data.old, Default, (Docs), Characters, NoteSkins, Program, Theme, (Vizualization), ...
takhle to mam já, věci v závorkách jsou někdy prázdný, adresář Songs je sám o sobě.
Kdybys měl další problémy napiš, ale rychlopostup je opravdu záloha (pro každý případ Data a Prg adresáře), pak install nový verze (součást odinstall předchozí), spuštění (vytvoří cache) a nastavení SM. Tot vše. Pak zkus nějaký themesek o kterém jsem psal. Doporučuju: Techno Fiend, fakt goood, teď na něj jedu.
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |