|
| Final Fantasy Advent Children | |
| | |
| | |
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: st, 14.září 2005, 2:00 |
|
|
|
Chtělo by to rozhodně míň akce... na 4 souboje padlo imho víc jak 60 Azzarových procent
Jinak si každopádně s radostí počkám na OST... přeci jen midi z OST FF7 a tohleto se nedá srovnat...
Jo a taky bych možná měl pár výhrad k titulkům, ale za to film nemůže..
EDIT: Ale podívla bych se na to i přes veškerou kritiku.... ty kozy...
EDIT2: Jo a jeste OST, na ten se fakt hodne tesim...
|
|
| | |
| | |
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: so, 17.září 2005, 20:06 |
|
|
|
Tak jsem to videl a nemam slov .... bohuzel z absolutne opacnych pohnutek nez bych chtel ...
O CEM TO SAKRA BYLO? jooo vlastne banda hodnejch a banda zlejch, vsichni desne kchuuul a celou dobu trousili pseoudodrsne hlasky a rezali se mezi sebou. No nic, mam z toho rozpacite pocity.
Vzhledem k tomu ze final fantasy jsem neparil, maximalne chvilku osmicku tak jsem totalne out of topic ... aneb je to FFF (film for fans).
Na druhou stranu pekne efekty, ale tim uz ted nikoho (teda aspon me ne) neuchvati chlapci ...
joo a jeste k tomu jak vypadaly vsecky ty "deti" ^___^ no rezal jsem se jeste dlouho po nekterych zaberech, myslim ze se tomu rika superdeformed ^________^
a happyend, ten by nam nemel chybet, jen se nevzali, ale co neni muze byt ~_^
tak a ted me muzete zabit roztrhat, priznavam verejne ze se mi to moc nelibilo
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: so, 17.září 2005, 21:48 |
|
|
|
SPOILER WARNING :
Jenova je jedna z pradavnych obyvatel teto planety... nicmene zla a spatna a tak vubec, proto byla ostatnimi pradavnymi uveznena....
No casem ji samozrejme zvedavi mali lide nalezli a jeji bunky pouzivali k dosti nepeknym vecem... a tak se zrodil Sephiroth
Cela FF7 v podstate byla o honbe za Sephirothem aby ho nakonec Cloud zabil a zachranil tak cely svet pred dopadem obrovskeho meteoritu..
No uz je to celkem dlouho co jsem to hral, ted jsem torozehral znova... kdyztak me opravte
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |