Diky S'Tsung jsem dnes odpoledne zmenila taktiku pro pristich par tydnu tapani... Je mi uplne jasne ze 10ti tlapky, 9ti i 8mi tlapky jsou pro me zatim trosku daleko a tak si mezitim skacu na presnost. No, a tady jsou me prvni vysledky lehkych 3 tlapek
a jedna hooodne blizko jeste vyssimu hodnoceni (aspon doufam, 4 Acka jsem jeste nikdy nevidela)
a nezna se mi vubec nemozne ji skocit, takze pockejte priste :wink:
neprihlaseny stsung
Anonymní
Zaslal: so, 8.leden 2005, 12:06
No tak to congrats Velmi dobre tri acka. Zapomela jsem ze hrajes s marvelous. Ale I tak velmi nadherny vysledek- *stsung zavidi*
Note ignorujte velke I blackberry ma nastavenou autoopravu eng
A moc nedupej na pady kdyz ti jedno acko ze tri unikne
Obvykle se hraje na perfecty a pocita se pocet greatu (to je to spatne). Ty hrajes na marvelous takze ty dva perfecty jsou neco na zpusob ekvivalentu 27 greatu (coz asi nejde protoze za 27 greatu bys dostala v normalnim hodnoceni jen AA). Na arcade bys dostala za tohle dve A protoze max. jsou tri.
Druha veta znamena proste to, aby ses moc nenastvala kdy ti utecou nejake ty dva greaty protoze pak uz nemas narok na AAA.
Dnes jsem si dala zas hodinku presnosti. Nejdrive jsem zkousela nize uvedeneho Witch Doctora na 3 tlapky, ale AAAA ne a ne prijit. No tak jsem slevila na 2 tlapky a vybrala si Level ONE
A ne a ne a ne :cry: No tak jsem zkusila nejakou 1tlapku
A ja zase o neco vice v depresy. Congrats. Je na case abys jsi zmenila judgement window na 0.84000^_^. Asi to nebude mit zadny ucinek, ale at vis jake vysledky by ti to hodilo na Extremu.
Tak ja mam tech Acek pokrk (jako protoze nejakou jednotlapku proste neuAAAckuju). Zkuste si nekdy tohle (na extreme 0.84000).
Bohuzel mi odesla grafika...tak to neni nejlepsi screenshot..ale podvod to neni.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.